Tack själva

Skumrask har utsetts till årets blogg av Nobeltorgskommittén, som är en del av trevliga bokkaféet Amalthea i Malmö. En stor ära, inte bara att få utmärkelsen, utan också att nämnas tillsammans med de andra pristagarna som jag verkligen gillar.

Priset har gått till de som ”gjort en viktig och progressiv insats för det skrivna ordet inom den breda vänstern”. Jag vill inte vara sämre. Så här är en egen lista på förlag, skribenter, tidningar och andra som spridit ordet med stor finess och med en bättre värld i sikte.

Throw me away, Stockholm under ytan, Lars Berge, Stardusts blogg, Elin Grelsson, Hannes Mannerheim, Vänsterteknik, Commoniser, Brytburken, Ideologikritik, Ali Esbati, Storstad, Det grymma svärdet, Fronesis, Lisa Magnusson, Mats Kolmisoppi, Rebecka Ahlberg, Stefan Bergmark, Pär Thörn, Stanza, Bokförlaget Korpen, Tankekraft, Per-Anders Svärd, Planka, Johannes ForssbergdOo0d|es, Popvänster, Biology and Politics, Röda Lund, Copyriot, Klara Tovhult, Fragment, Johannes Nilsson, Niklas Hellgren, Guldfiske och Roland Paulsen.

Jag har garanterat glömt en massa bra och ber om ursäkt för detta på förhand.

9 reaktioner på ”Tack själva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s